E-postadresser till företag (EDR)

Vill ni att ert företag eller produkt ska synas bättre gentemot företagskunder? Med våra kontinuerligt uppdaterade mailadresser till beslutsfattare kan ni snabbt nå ut till uppemot 275 000 företag.

Specificera era önskemål och få snabbt reda på hur stor potentialen kan bli. En kampanj baserad på e-postmarknadsföring gör det möjligt för mottagare att ta del av kort och koncis reklam mot en kontrollerbar kostnad. Vi hjälper er med helheten och arbetar tillsammans med att bygga upp innehåll och layout som genererar konverteringar.

Vi arbetar ständigt med att uppdatera våra register med korrekta mailadresser så att ni kan nå ut till så många företagare och beslutsfattare som möjligt. Är ni nyfikna? Hör av er direkt för att få veta mer om hur vi kan hjälp er.

Mailadresser till beslutsfattare

Vi har två alternativ..

Vi hjälper dig med mailadresser

Köp adressregister med företag och e-postadresser till beslutsfattare enligt dina önskemål och administrera e-postutskicken själv. Perfekt för dig som har tidigare erfarenhet av nyhetsbrev.

Vi hjälper dig med allt

Vi hjälper dig att skicka mail till en bestämd målgrupp. Vi sköter allt tekniskt, skapar en design och landningssidor. Perfekt för dig som inte har jobbat med e-postutskick tidigare eller för att maximera konverteringen.

Kvalitetssäkrade mailadresser

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitetssäkrade utskick till register som ständigt uppdateras. Varje år byts stora dela av listorna ut på grund av att mailadresser har släckts ner eller på annat sätt bytt brevlåda. Eftersom vi vill erbjuda en högkvalitativ produkt vet vi att våra register når ut till 98 % av de totala företagen som finns med.

Vår erfarenhet är att många aktörer erbjuder stora register där majoriteten inte kommer ut eller studsar. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd och konverterar då vi alltid vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Normalt levererar vi ringlistor inom ett dygn. I samband med din beställning kan du alltid få en mer exakt leveranstid.

Skriv gärna om du har bråttom, då försöker vi prioritera din beställning.

Vi är en av få återförsäljare till NIX-Telefon och hjälper dig gärna att tvätta register, leads och ringlistor. Läs mer om NIX-Telefon på deras hemsida nixtelefon.org

Vi är medlemmar i branschorganisationen SWEDMA. Läs mer om Swedma på deras hemsida.

Svenska företag

Om inget annat är överenskommet erbjuder vi faktura månadsvis i efterskott med 10 dagar netto. Dvs. alla adresser/filer ni får levererade ”månad 1” faktureras i början av ”månad 2” med förfallodatum den 11 samma månad.

Dröjsmålsränta
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen enligt räntelagen (referensränta + 8 %) tills full betalning sker.

Inkassokrav
Vid utebliven betalning skickas inkassokrav från ett externt inkassobolag så som Inkassogram. Vi uppskattar om du betalar innan fakturan går till inkasso då det innebär onödig administration och kostnader.

Moms
Om inget annat anges presenteras alla priser exklusive svensk moms (25%)

Utländska företag

Företag som är registrerade utanför Sverige har två alternativ

  • Paypal (medför en kostnad på 2% + överenskommet pris för listan/adresserna), ni betalar med kort (Visa eller Mastercard) och får snabb leverans enligt överenskommelse.
  • Förskottsfaktura, vi skickar beställda ringlistor i samband med att full betalning når vårt bankkonto.

Förutom ovan tillämpar vi Swedmas allmänna villkor.