NIX kontroll av telefonnummer

I Sverige likt andra nordiska länder kan man anmäla sig till ett register för att förhindra säljare att ringa. Av den anledningen är det otroligt viktigt att alla listor tvättats mot NIX:s register. Vi är en utvald återförsäljare av NIX och kan därför direkt jämföra era listor mot det rådande register som NIX tillhandahåller.

Vi har egna system för att säkra snabbhet och effektivitet vid en kontroll. Undvik negativ kritik och skriverier på nätet genom att se till att ni ständigt håller er uppdaterade. NIX kontroller kostar från 16 öre och uppåt beroende på antal nummer som skall kontrolleras. Behöver du hjälp med engångskontroll eller kontinuerlig uppdatering av era register? Hör av er direkt för att höra mer kring hur vi arbetar.

NIX kontroll

Vet du vem du får ringa? NIX hjälper dig

Raymond Media är idag en av få utvalda samarbetspartners till NIX och värdesätter hög service mot våra kunder. Eftersom vi har lång erfarenhet från telemarketing kan vi regelverken och förstår hur viktig en kontroll är. För ett tag sedan öppnades möjligheten för aktörer att ringa mobiltelefonnummer. Detta har lett till att många mobiltelefonnummer numera är registrerade hos NIX. Gör ert varumärke en tjänst och NIX-kontrollera era ringlistor.

Vi jobbar med ringlistor till både företag och konsumenter i Danmark, Finland och Norge.

Normalt levererar vi ringlistor inom ett dygn. I samband med din beställning kan du alltid få en mer exakt leveranstid.

Skriv gärna om du har bråttom, då försöker vi prioritera din beställning.

Spärrlista

Om du vill kan vi skapa en spärrlista åt er med de kontakter ni köpt från oss tidigare och vi kommer då exkludera de kontakterna vid kommande uttag.
Självklart kan ni addera listor ni köpt från andra leverantörer, kunder och andra kontakter ni inte vill köpa igen från oss.

Netto

Sjävklart är det även okej om ni föredrar att hantera spärrlistan själv. Då återkommer ni med netto till oss senast 4 dagar efter leverans.
Vi har som regel att vi fakturerar för hela filen om vi inte fått netto innom 4 dagar.

Svenska företag

Om inget annat är överenskommet erbjuder vi faktura månadsvis i efterskott med 10 dagar netto. Dvs. alla adresser/filer ni får levererade ”månad 1” faktureras i början av ”månad 2” med förfallodatum den 11 samma månad.

Dröjsmålsränta
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen enligt räntelagen (referensränta + 8 %) tills full betalning sker.

Inkassokrav
Vid utebliven betalning skickas inkassokrav från ett externt inkassobolag så som Inkassogram. Vi uppskattar om du betalar innan fakturan går till inkasso då det innebär onödig administration och kostnader.

Moms
Om inget annat anges presenteras alla priser exklusive svensk moms (25%)

Utländska företag

Företag som är registrerade utanför Sverige har två alternativ

  • Paypal (medför en kostnad på 2% + överenskommet pris för listan/adresserna), ni betalar med kort (Visa eller Mastercard) och får snabb leverans enligt överenskommelse.
  • Förskottsfaktura, vi skickar beställda ringlistor i samband med att full betalning når vårt bankkonto.

Förutom ovan tillämpar vi Swedmas allmänna villkor.