Aktivitetskontroll av mobiltelefonabonnemang

Aktivitetskontroll är en tjänst som blir att mer populär. Då det ofta finns ett stort mörkertal på register som köps från leverantörer kan man kvalitetssäkra registret genom att göra en aktivitetskontroll. Kontrollen genomförs genom att mobiltelefonerna ”pingas” för att säkerställa att numret är aktivt och påslaget.

Vi har märkt att kraven på adressen mot privatperson och företag som köps blir allt högre. Genom att genomföra en aktivitetskontroll kommer effektiviteten hos säljarna att öka markant. Vi har lång erfarenhet från telemarketing och det finns ingenting värre än att sitta och ringa på dåliga listor. Processen går snabbt och vår kapacitet är hög. Är ni redo att lyfta er försäljning?

Aktivitetskontroll

Mindre spill fler samtal

Självklart följer vi alla regelverk som finns och vi är stolta över att ständigt ligga i framkant med nya tjänster som växer fram i takt med att behov uppstår på marknaden. Aktivitetskontroll är den senaste inom området. Vi märker nu en extra stor efterfrågan på denna tjänst och har byggt ut våra interna system för att kunna behandla stora volymer för snabb service.