Aktivitetskontroll av mobiltelefonnummer

Aktivitetskontroll är en tjänst som blir att mer populär. Då det ofta finns ett stort mörkertal på register som köps från leverantörer kan man kvalitetssäkra registret genom att göra en aktivitetskontroll. Kontrollen genomförs genom att mobiltelefonerna ”pingas” för att säkerställa att numret är aktivt och påslaget.

Vi har märkt att kraven på adressen mot privatperson och företag som köps blir allt högre. Genom att genomföra en aktivitetskontroll kommer effektiviteten hos säljarna att öka markant. Vi har lång erfarenhet från telemarketing och det finns ingenting värre än att sitta och ringa på dåliga listor. Processen går snabbt och vår kapacitet är hög. Är ni redo att lyfta er försäljning?

Mindre spill fler samtal

Självklart följer vi alla regelverk som finns och vi är stolta över att ständigt ligga i framkant med nya tjänster som växer fram i takt med att behov uppstår på marknaden. Aktivitetskontroll är den senaste inom området. Vi märker nu en extra stor efterfrågan på denna tjänst och har byggt ut våra interna system för att kunna behandla stora volymer för snabb service.

Kontrollera att mobilnummer är aktiva i mobilnätet

I snitt är

15%

av alla mobilnummer inaktiva.

Kontrollen går snabbt

Mobilnummer du aktivitetskontrollerar påverkas inte och det syns inte.

Normalt levererar vi ringlistor inom ett dygn. I samband med din beställning kan du alltid få en mer exakt leveranstid.

Skriv gärna om du har bråttom, då försöker vi prioritera din beställning.

Vi är en av få återförsäljare till NIX-Telefon och hjälper dig gärna att tvätta register, leads och ringlistor. Läs mer om NIX-Telefon på deras hemsida nixtelefon.org

Vi är medlemmar i branschorganisationen SWEDMA. Läs mer om Swedma på deras hemsida.

Svenska företag

Om inget annat är överenskommet erbjuder vi faktura månadsvis i efterskott med 10 dagar netto. Dvs. alla adresser/filer ni får levererade ”månad 1” faktureras i början av ”månad 2” med förfallodatum den 11 samma månad.

Dröjsmålsränta
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen enligt räntelagen (referensränta + 8 %) tills full betalning sker.

Inkassokrav
Vid utebliven betalning skickas inkassokrav från ett externt inkassobolag så som Inkassogram. Vi uppskattar om du betalar innan fakturan går till inkasso då det innebär onödig administration och kostnader.

Moms
Om inget annat anges presenteras alla priser exklusive svensk moms (25%)

Utländska företag

Företag som är registrerade utanför Sverige har två alternativ

  • Paypal (medför en kostnad på 2% + överenskommet pris för listan/adresserna), ni betalar med kort (Visa eller Mastercard) och får snabb leverans enligt överenskommelse.
  • Förskottsfaktura, vi skickar beställda ringlistor i samband med att full betalning når vårt bankkonto.

Förutom ovan tillämpar vi Swedmas allmänna villkor.