Vi hjälper er med personnummersättning

Har du ett telefonnummer men saknar ett personnummer? Att addera data till era befintliga adresslistor är nödvändigt för att säkerställa en korrekt kundhantering och förenkla för säljare i er organisation.

Personnummersättning går bra att göra på era befintliga samt presumtiva kunder. Har du bara ett personnummer men inget telefonnummer? Inga problem, vi kan arbeta baklänges och ta fram den informationen som passar er verksamhet bäst. Många säljbolag arbetar i många olika CRM-system, dialers och databaser vilka ställer olika krav på de uppgifter som behövs. Vi har erfarenhet från flera olika och kan ta fram den data som ni önskar snabbt.

En personnummersättning går snabbt och kostar från 0,65 kr/st. Med våra egen utvecklade system och algoritmer kan vi ta fram data till nästa obegränsade volymer. Hör därför av dig för att säkerställa vilket pris du kan få. Vi vill ha långsiktiga relationer och vara er partner inom försäljning, tveka därför inte att testa vår service och kompetens inom området.

Personnummersättning

Normalt levererar vi ringlistor inom ett dygn. I samband med din beställning kan du alltid få en mer exakt leveranstid.

Skriv gärna om du har bråttom, då försöker vi prioritera din beställning.

Vi jobbar med ringlistor till både företag och konsumenter i Danmark, Finland och Norge.

Spärrlista

Om du vill kan vi skapa en spärrlista åt er med de kontakter ni köpt från oss tidigare och vi kommer då exkludera de kontakterna vid kommande uttag.
Självklart kan ni addera listor ni köpt från andra leverantörer, kunder och andra kontakter ni inte vill köpa igen från oss.

Netto

Sjävklart är det även okej om ni föredrar att hantera spärrlistan själv. Då återkommer ni med netto till oss senast 4 dagar efter leverans.
Vi har som regel att vi fakturerar för hela filen om vi inte fått netto innom 4 dagar.

Svenska företag

Om inget annat är överenskommet erbjuder vi faktura månadsvis i efterskott med 10 dagar netto. Dvs. alla adresser/filer ni får levererade ”månad 1” faktureras i början av ”månad 2” med förfallodatum den 11 samma månad.

Dröjsmålsränta
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen enligt räntelagen (referensränta + 8 %) tills full betalning sker.

Inkassokrav
Vid utebliven betalning skickas inkassokrav från ett externt inkassobolag så som Inkassogram. Vi uppskattar om du betalar innan fakturan går till inkasso då det innebär onödig administration och kostnader.

Moms
Om inget annat anges presenteras alla priser exklusive svensk moms (25%)

Utländska företag

Företag som är registrerade utanför Sverige har två alternativ

  • Paypal (medför en kostnad på 2% + överenskommet pris för listan/adresserna), ni betalar med kort (Visa eller Mastercard) och får snabb leverans enligt överenskommelse.
  • Förskottsfaktura, vi skickar beställda ringlistor i samband med att full betalning når vårt bankkonto.

Förutom ovan tillämpar vi Swedmas allmänna villkor.