Söker du en ringlista med privatpersoner?

Att nå ut till rätt målgrupp är viktigt för varje verksamhet. Raymond Media är en adressleverantör som erbjuder konsumentuppgifter till just den målgrupp som ni önskar att komma i kontakt med. Vår erfarenhet är att försäljning mot privatpersoner bygger på pricksäker målgruppsselektering vilket ställer höga krav på ens kundlistor.

Raymond Media levererar smarta konsumentadresser i rikstäckande omfattning. Våra system är utformade för att kunna selektera adresser baserat på såväl demografiska som ekonomiska parametrar. En bra ringlista handlar om mer än bara geografisk region. Tillsammans tar vi fram skräddarsydda listor som hjälper ert företag att nå ut till rätt målgrupp.

Ringlista med privatpersoner
Kvalitativa adresser

Vi arbetar med kvalitet och därför anser vi att kundrelationen är viktig. Vill ni vara exklusiva på ett område? Eller har andra kriterier för att uppnå en så lönsam försäljning som möjligt. Kontakta oss idag för att presentera era idéer närmare. Vill ni addera data? Se nedan för kostnader av olika data.

Så ser adresserna ut

Har ni aldrig tidigare arbetat med konsumentadresser eller undrar över vilka uppgifter som är möjliga att få ut så är det bra att känna till hur konsumentadresserna är konstruerade. Vi har möjlighet att ta fram konsumentadresser som är målgruppsanpassade och innehåller: telefonnummer, adresser, födelseuppgifter, för- och efternamn för att nämna några få.

Selektera din ringlista på…

Geografi

Självklart kan du få listor selekterade på gata, postort, postnummer, kommun och län men det går även att selektera på befolkningstäthet/kommun och län.

Ålder och kön

Vi hjälper dig att selektera på ålder (mer än, mindre än eller mellan två åldrar) och kön.

Bostadstyp

Vi hjälper dig att selektera på villa, radhus, hyres- eller bostadsrätt.

Antal i samma hushåll

Vad är er målgrupp? Singelhushåll eller större familjer, oavsett hjälper vi dig att hitta rätt.

Operatörsinfo

Vi kan hjälpa dig att selektera dina ringlistor på telefonoperatör. Det är även möjligt att köpa ringlistor baserat på när ett mobilabonnemang är tecknat.

Trafikregistret

Köp adresser och telefonnummer till bilägare baserat på märke, modell, årsmodell och finansieringssätt.

Ekonomi

Vi kan via vår partner selektera ringlistor på ekonomi. Du kan tex selektera på årsinkomst, betalningsanmärkningar, underskott av kapital mm

Landställe

Med exklusiva samarbeten kan vi selektera ringlistor på om de har ett semesterboende eller bevaka dina kunder för att se om de köper eller blir ägare till semesterhus.

Nyligen flyttat

Du kan antingen prenumerera eller få enstaka ringlistor med alla som nyligen flyttat.

NIX-kontroll

Självklart hjälper vi dig att ta bort telefonnummer som är med i nix-registret när du beställer ringlistor från oss.

Aktivitetskontroll

Vi kan kontrollerar om mobiltelefonnummer är påslagna och inloggade i mobilnätet samt om telefonen är utomlands (roamar).

…och självklart kan du kombinera de olika typerna.

Spärrlista

Om du vill kan vi skapa en spärrlista åt er med de kontakter ni köpt från oss tidigare och vi kommer då exkludera de kontakterna vid kommande uttag.
Självklart kan ni addera listor ni köpt från andra leverantörer, kunder och andra kontakter ni inte vill köpa igen från oss.

Netto

Sjävklart är det även okej om ni föredrar att hantera spärrlistan själv. Då återkommer ni med netto till oss senast 4 dagar efter leverans.
Vi har som regel att vi fakturerar för hela filen om vi inte fått netto innom 4 dagar.

Vi jobbar med ringlistor till både företag och konsumenter i Danmark, Finland och Norge.

Normalt levererar vi ringlistor inom ett dygn. I samband med din beställning kan du alltid få en mer exakt leveranstid.

Skriv gärna om du har bråttom, då försöker vi prioritera din beställning.

Svenska företag

Om inget annat är överenskommet erbjuder vi faktura månadsvis i efterskott med 10 dagar netto. Dvs. alla adresser/filer ni får levererade ”månad 1” faktureras i början av ”månad 2” med förfallodatum den 11 samma månad.

Dröjsmålsränta
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen enligt räntelagen (referensränta + 8 %) tills full betalning sker.

Inkassokrav
Vid utebliven betalning skickas inkassokrav från ett externt inkassobolag så som Inkassogram. Vi uppskattar om du betalar innan fakturan går till inkasso då det innebär onödig administration och kostnader.

Moms
Om inget annat anges presenteras alla priser exklusive svensk moms (25%)

Utländska företag

Företag som är registrerade utanför Sverige har två alternativ

  • Paypal (medför en kostnad på 2% + överenskommet pris för listan/adresserna), ni betalar med kort (Visa eller Mastercard) och får snabb leverans enligt överenskommelse.
  • Förskottsfaktura, vi skickar beställda ringlistor i samband med att full betalning når vårt bankkonto.

Förutom ovan tillämpar vi Swedmas allmänna villkor.